Informatie over Tenerife

Toeristische informatie over Tenerife voor bezoekers

Tenerife is één van de populaireste vakantiebestemmingen in Europa. Maar het eiland heeft veel meer te bieden dan alleen stranden, een bruisend nachtleven en mooi weer. Hier zijn 10 redenen Tenerife te bezoeken.

In het noorden van Tenerife ligt Puerto de la Cruz, één van de belangrijkste toeristische centra op het eiland. Puerto de la Cruz kan worden gebruikt als uitvalsbasis voor het maken van trips in het noordelijk deel van Tenerife bijvoorbeeld naar de La Orotava, een vallei waar men huizen gebouwd in de traditionele stijl van de Canarische Eilanden bewonderen kan.

Tenerife is meer dan alleen zon, zee en strand. Voor vakantiegangers, die er graag op uit trekken, is er  veel meer te ontdekken op het eiland. Naast het het Corona Forestal Park en het bekende Teide Nationale Park en  zijn er andere mooie natuurgebieden op het eiland. De Pico del Teide is een vulkaan op het eiland Tenerife. Het is het hoogste punt van de Canarische Eilanden en tegelijkertijd het hoogste punt van Spanje.
 
De vulkaan Pico del Teide op het eiland Tenerife is sluimerend, maar nog steeds actief. Het is het hoogste punt van de Canarische Eilanden. het Teide National Park, het berggebied dat de vulkaan omringt, is een van de meest bezochte beschermde natuurgebieden in heel Spanje en goed toegankelijk, zowel met het openbare vervoer als met een huurwagen. Dit zijn slechts enkelen van de bezienswaardigheden  op Tenerife die het bezoeken zeker waard zijn.

Puerto de la Cruz heeft een lange traditie en een sterke bijdrage geleverd aan de touristische industrie op het eiland. De stad heeft een heerlijk klimaat, een prachtige vulkanische kustlijn en het ongeëvenaarde landschap van de Orotava Vallei. De plaats ligt rondom een kleine haven en bestaat uit brede straten en prachtig aangelegde groene locaties. De beste manier om deze kustplaats te verkennen is te voet.

Het weer op Tenerife is vrijwel het hele jaar door mild en stabiel, dat zijn oorzaak vindt in de overheersende passaatwinden. Het zuiden van Tenerife heedt totaal verschillende klimatologische kenmerken als het noorden, door de Teide die het eiland in twee delen splitst. Het noorden heeft meer regen en het zuiden meer zonuren. Ons programma biedt u direct een overzicht van offertes voor autoverhuur in Tenerife van bekende autoverhuurbedrijven op het vliegveld of vakantiebestemming gesorteerd naar de laagste huurprijs.

Wij bieden altijd de gunstigste huurwagen in Tenerife, want als ongebonden agent zijn wij niet afhankelijk van akkoorden met slechts één huurwagenbedrijf in uw eindpunt. Onze website vergelijkt de voorwaarden van gerenommeerde verhuurbedrijven in Tenerife op een heldere manier zodat u onaangename verrassingen bij het aannemen van de huurwagen kunt verhinderen. U kunt de huurauto rustig boeken met behulp een veilige online betaling. Alle transakties worden met behulp van 128bit SSL-technologie versleuteld.

Wegenkaart Tenerife

Verlang een aanbieding middels email voordat u autohuur in Tenerife bestelt bij ons. Indien u 10 % van de verhuur als aanbetaling voor de boeking van de huurauto betaalt, garandeert u, dat U de wagen in Tenerife in ontvangst kunt nemen op de geboekte datum. Wilt u een [ huurwagen annuleren? Als u een bestelling heeft doorgevoerd en wilt annuleren, kunt u dat probleemloos doen zonder annuleringskosten.

Populaire bestemmingen

Murcia

Huur een auto in Murcia tegen de laagste prijs online

Alicante
Alicante

Autoverhuur in Alicante zonder verborgen kosten

Gerona

Bekijk nze speciale huurauto aanbiedingen in Gerona

Malaga
Malaga

Vergelijk huurautos in Malaga spaar geld!

Majorca
Mallorca

Vergelijk autohuur prijzen in Mallorca met één klik

Valencia

Huur een auto in Valencia tegen de laagste prijs online

Klantenwaardering van Hispacar

804 klanten hebben onze diensten in Tenerife met een gemiddelde score van 8.5 uit 10 punten gewaardeerd.